Reklam Alanı
Reklam Alanı

Jaap Uilenberg’den milli takıma değişen oyun kurallarıyla ilgili eğitim

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Uğur DEMİRKIRDI-Serhan TÜRK/ALMANYA, (DHA) – Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını Almanya’da sürdüren A Milli Takım oyuncuları ve teknik heyetine, EURO 2020 öncesi değişen oyun kuralları hakkında bir sunum yapıldı. UEFA Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg, ay-yıldızlılara şampiyonada geçerli olacak yeni oyun kurallarını anlattı. 
Jaap Uilenberg, yaklaşık 30 dakika süren sunumda UEFA’nın ana hedefinin oyuncuların sağlığını korumak olduğuna dikkat çekti. Uilenberg, ayrıca turnuvadaki maçlarda görev yapacak 3 VAR hakeminden birinin sadece ofsayta bakacağını belirtti. VAR hakemlerinin kırmızı kartlık pozisyonlara müdahale edeceğini, sarı karta karışmayacağını vurgulayan Uilenberg, VAR’ın aynı zamanda penaltı sırasında kalecilerin hareketleriyle çizgide durup durmadıklarını kontrol edeceklerini de kaydetti.
Sunumda, elle oynama pozisyonlarına getirilen yeni kurallar da aktarıldı. Rakibin sağlığını tehlikeye düşürecek “ciddi faullü oyun” ve “şiddetli hareketlerden” kaçınılması konusu video görüntüleriyle işlendi.
Jaap Uilenberg toplantının sonunda, EURO 2020’de görev yapacak diğer hakemlerle birlikte İstanbul’da kampta olan FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır’ın da tüm takıma başarı dileklerini iletti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Jaap Uilenberg’in tesise gelişi
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!