Reklam Alanı
Reklam Alanı

Jandarma 300 saatlik görüntü izleyip 5 hırsızı yakaladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan 5 şüpheli, 85 iş yeri ve mobese kamerasından 300 saatten fazla görüntü izlenerek yakalandı.
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hatıplar ve Evrenseki mahallelerinde evden ve iş yerlerinden hırsızlık şikayetlerinin artması üzerine özel ekip oluşturuldu. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Side Jandarma Karakol Komutanlığı ve Çolaklı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan araştırma kapsamında, hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgelerde bulunan 85 iş yeri ve mobese kamerası görüntüleri incelendi. Toplam 300 saatten fazla görüntüyü izleyen ekip, şüphelilerden birinin E.Y. olduğunu tespit etti. E.Y. jandarma ekipleri tarafından hafif ticari aracında çalıntı klimalarla birlikte yakalanıp gözaltına alındı.
E.Y. sorgusunda, hırsızlık olaylarını S.H.Y. (26), A.T. (28) T.G. (24) ve S.Y. (26) ile birlikte gerçekleştirdiklerini, çaldıkları malzemelerin bir kısmını sattıklarını anlattı. E.Y.’nin ifadesi doğrultusunda diğer şüpheliler de gözaltına alındı. Şüphelilerin çaldığı malzemelerden 4 klima iç ve dış ünitesi sahiplerine teslim edilirken, satıldığı belirlenen diğer malzemeleri bulmak için çalışmalar devam ediyor.
Hırsızlık olaylarıyla ilgili 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!