Reklam Alanı
Reklam Alanı

Jandarma, traktör hırsızlarını 312 saat güvenlik kamerası görüntüsü inceleyerek buldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adem YILDIZ/KONYA, (DHA)- KONYA’da, 300 bin TL değerindeki iki traktörü çalan 4 şüpheli, jandarmanın 312 saat güvenlik kamera görüntüsü izleyip, kiraladıkları araçlardan yola çıkılarak yakandı.
Olay, Karatay ilçesine bağlı Divanlar Mahallesi’nde meydana geldi. 24 Ocak’ta A.Ö. (33) ile M.Ö.’ye (63) ait toplam değeri 300 bin TL olan 2 traktör çalındı. İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı JASAT ve Karatay Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri hırsızlık olayının meydana geldiği bölgede çalışma başlattı. Ekipler bölgede bulunan güvenlik kamerası ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarını incelemeye aldı. 92 kamera ve 312 saatlik görüntüyü inceleyen ekipler, şüphelilerin Divanlar Mahallesi’nden yola çıkarak Ovakavağı Mahallesi, Karkın Mahallesi, Çumra ilçesi istikametini kullanıp, il merkezi istikametine doğru gittiklerini belirledi. Jandarma ekipleri, çalınan traktöre yol boyunca bir otomobilin öncülük ettiğini ve şüphelilerin başka bir aracı daha kullandığını belirledi. Araçların B.Y. (33) tarafından kiralandığının tespit edilmesi üzerine B.Y. ile birlikte olayı gerçekleştirdiği saptanan K.Y. (23), S.Y. (29), ve M.S.B. (19) gözaltına alındı. Yapılan fiziki takip sonucunda da traktörlerin Altınekin ilçesine bağlı Sarnıç Mahallesi’nde olduğu belirlendi. Traktörler belirlenen adreste bulunarak sahiplerine teslim edildi. 4 şüpheli ise jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. B.Y. ve S.Y. tutuklanırken diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!