Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kabaktepe: Seçimde ‘Megabüs’ vadettiler, ‘Megakuyruk’ oldu (YENİDEN)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB’nin toplu taşıma yönetimine ilişkin, “CHP yönetiminde İBB’nin işleyen toplu taşıma sistemi dahi çöktü. 14 aydır açılamayan Şirinevler-Atatürk Havalimanı Metrosu İstanbullular için çileye dönüştü. Seçim döneminde ‘Megabüs’ vadettiler, İstanbullular ‘Megakuyruk’lara mahkûm oldu. 2024’te İstanbul’u yeniden eser ve hizmet vizyonuna dönüştüreceğiz. İstanbul’da her şey yoluna girecek” açıklamasını yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma yönetimine ilişkin açıklama yayımladı. Kabaktepe, “İstanbul’da toplu taşıma yönetilemiyor. CHP yönetiminde İBB’nin işleyen toplu taşıma sistemi dahi çöktü. 14 aydır açılamayan Şirinevler-Atatürk Havalimanı Metrosu İstanbullular için çileye dönüştü. Seçim döneminde ‘Megabüs’ vadedenler, İstanbulluları ‘Megakuyruk’lara mahkûm etti. Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı’nın son 3 durağı CHP’li İBB yönetimi tarafından hizmete kapatıldı. Yaklaşık 14 aydır bitirilemeyen çalışmalara yetersiz otobüs ve metrobüs seferleri de eklenince, Şirinevler başta olmak üzere bölgede toplu ulaşım adeta çileye dönüştü. Hizmete kapatılan bir diğer metro da Mecidiyeköy-Çağlayan-Kağıthane durakları. Toplu ulaşımın merkezi noktalarından Mecidiyeköy’de ulaşımı rahatlatacak metro hattı, CHP yönetiminin denetim yetersizliği nedeniyle 7 aydır kapalı. ‘Ekim’de açılacak’ denilse de hala açılmadı. AK Parti döneminde hizmet veren metroların CHP döneminde hizmete kapatılmasının yanı sıra; yolda kalan otobüsler, çalışmayan metrobüsler, sürekli arızalanan tramvaylar da eklenince İstanbul’da toplu taşıma çekilmez bir hal aldı. Toplu taşımayı daha da iyileştirmek şöyle dursun, işleyen sistemi dahi yönetemeyenlerin AK Parti icraatlarını ‘Ben yaptım’ diye pazarlaması; 2,5 yılda reklamını yapmaya değecek bir eser inşa edemediklerinin apaçık ispatıdır. İstanbul’un âtıl yılları 2024’te son bulacak. Allah’ın izni, milletimizin takdiriyle İBB’yi yeniden eser ve hizmet vizyonuna dönüştüreceğiz. Önümüzdeki 5 yılın inşası için çalıştığımız gibi, geçmiş 5 yılın ihmallerini de tamamlayacağız. İstanbul’da her şey yoluna girecek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!