Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kaçırılan gemicinin ailesi gelecek güzel haberi bekliyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kaçırılan gemicinin ailesi gelecek güzel haberi bekliyor

NİJERYA açıklarında kaçırılan M/VMozart adlı konteyner gemisinde korsanlar tarafından rehin alınan Mersinli gemici Halil Gülçür’ün (40) ağabeyi Akay Gülçür (64), “Cumhurbaşkanımız devreye girdi, hayırlı haberleri bekliyoruz” dedi.

Türk kaptan Mustafa Kaya yönetimindeki, 19 mürettabat bulunan 222 metre boyundaki Liberya bayraklı M/V Mozart, Nijerya’nın Lagos limanından aldığı konteynerleri Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town Limanı’na götürürken Batı Afrika kıyılarındaki Gine Körfezi’nde korsan saldırısına uğradı. Saldırıda, Azerbaycanlı bir mürettabat arbede sırasında öldürülürken, 15 gemici korsanlar tarafından kaçırıldı. Geminin idaresi için ise 3 kişi gemide bırakıldı.
‘GÜZEL BİR HABER BEKLİYORUZ’
Mürettebatta gemici olarak görev yapan, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Halil Gülçür’ün Tarsus ilçesinde yaşayan ağabeyi Akay Gülçür, kardeşinin diğer personellerle birlikte kaçırılarak bilinmeyen bir yere götürüldüğü kaydedildi. Kardeşinin 10 yıllık gemici olduğunu kaydeden Gülçür, “İkiz kardeşi de gemici. O burada. Halil orada çalışıyor. Olayı televizyondan öğrendik. Cumhurbaşkanımız ve devletimiz harekete geçti. Gelecek güzel bir haber bekliyoruz” dedi.

Görüntü Dökümü:
————————–
– Akay Gülçür röportaj
Haber-Kamera: Okan ÇALIŞKAN/TARSUS/(Mersin), (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!