Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kadıköy’de yangın; Yürüme engelli kişiyi komşuları dışarı çıkardı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL (DHA) Kadıköy’de 2 katlı binada yangın çıktı. Yanan binanın bitişiğindeki evde yaşayan ve o sırada uyuyan yürüme engelli kişiyi komşuları dışarı çıkardı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken binada hasar oluştu.
Kadıköy, Fikirtepe Mahallesi Erenler Sokakta saat 10.45 sıralarında 2 katlı binanın üst katı ve çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri görenler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yangın nedeniyle büyük korku ve panik yaşandı. Çevredeki vatandaşlar yanan binanın bitişiğindeki evde yaşayanların kapısına vurarak uyardı. Burada yaşayan yürüme engelli Oktay Kaya’yı komşuları kapıya vurarak uyandırdı. Komşuları Kaya’yı tekerlekli sandalye ile yangın yerinden uzaklaştırdı. Komşularının su verdiği Oktay Kaya “Evde uyuyordum. Komşular sağ olsun uyandırdı. Yarım yamalak üstümü giydim. Engelliyim çıkardılar beni.” diye konuştu.
Yangın, itfaiyenin yarım saat süren çalışmalarının ardından söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binada hasar oluştu. 
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!