Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kadına yönelik şiddetin sebeplerinin belirlenmesi komisyonu toplandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Besti KARALAR/ANKARA, (DHA)-  TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerinin Tüm Yönleriyle Araştırılarak Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu toplandı.
Meclis Araştırması Komisyonu, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık başkanlığında toplandı. Komisyona, Anayasa Mahkemesi (AYM) Genel Sekreteri Murat Şen, HSK 1’inci Daire Başkanı Halil Koç ve Yargıtay 1’inci Başkan Vekili Eyüp Yeşil sunum yaptı. AYM Genel Sekreteri Murat Şen, mağdurun kadın olduğu durumlarda daha net ve daha hassas değerlendirme yapıldığını ifade etti. HSK 1’inci Daire Başkanı Halil Koç ise cezaların caydırıcılığı ilkesinin bile bazen bu anlamda yetersiz kaldığını ve maalesef şiddetin arttığını söyledi.
Yargıtay 1’inci Başkan Vekili Eyüp Yeşil de, Türk Ceza Kanunu yönünden yeni yasanın bu yönde bazı pozitif ayrıcalıklar getirdiğini kaydetti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!