Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kahramanmaraş’ta belge almak isteyen çiftçiler kuyruk oluşturdu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ’ta çiftçiler, perşembe günü başlayacak olan tam kapanmadan kendilerini muaf tutacak çiftçi belgesini alabilmek için Ziraat Odası önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam kapanmanın 29 Nisan’da başlayacağını açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığı’nca yayımlanan genelgeyle çiftçilerin kapanmadan muaf tutulacak kişiler arasında olduğu belirtildi. Bunun üzerine Kahramanmaraş’ta çiftçiler kendilerini tam kapanmadan muaf tutacak çiftçi kayıt belgesini alabilmek için Kahramanmaraş Ziraat Odası’nın yolunu tuttu. Ancak belge almak isteyen çiftçi sayısı fazla olunca oluşan uzun kuyrukta sosyal mesafe kuralı ihlal edildi. Yoğunluk üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, belge almak için bekleyen çiftçileri, koronavirüs tedbirlerine uygun hareket etmeleri için sık sık uyardı.
Çiftçiler, pandemi süresince ilk defa bu kadar uzun sürecek bir kısıtlama uygulanacağını, bu nedenle aşırı yoğunluk oluştuğunu söyledi.
Kahramanmaraş Ziraat Odası yöneticilerinden Ejder Aydoğan, oda tarafından verilen belge alan kişilerin kısıtlamadan muaf olarak çiftçilik yapabileceklerini söyledi.
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!