Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kamuda Çalışan Peyzaj Mimarları Bir Araya Geldi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi’nin yetiştirdiği, kamu çalışanı peyzaj mimarları, 25. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde bir araya geldi.

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu’nun da katılım gösterdiği programın Moderatörlüğünü Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Demir gerçekleştirdi. Orman Fakültesi’nin ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nün gelişimini anlatarak, oturumu başlatan Prof. Dr. Zeki Demir, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi mezunlarının bu gün bulundukları konuma gelmeleri için ne gibi çalışmalar yaptıklarını anlatmaları, iş arayanlar ve öğrenciler için bir yol haritası oluşturacağını ifade etti.

Prof. Dr. Zeki Demir’in gerçekleştirdiği açılış konuşmasından sonra program, konuşmacıların bilgi ve deneyimlerini aktarmasıyla devam etti. Düzce Üniversitesi’nde aldıkları eğitimin oldukça iyi olduğunu ve iş hayatında her hangi bir yetersizlikle karşılaşmadıklarını söyleyen konuşmacılar, öğrencilere de mesleklerinden vaz geçmemeleri tavsiyesinde bulundu. Yeni iş hayatına girecek öğrencilere işlerinde dürüst olmaları gerektiğini söyleyen kamu çalışanları, zorluklar karşısında dik durmaları gerektiğinin altını çizdi. İmkanları olanın çok fazla ülke gezmelerini ve gözlemlemelerini tavsiye eden konuşmacılar, fiziki olarak gerçekleştirme imkanları olmayanların ise sanal olarak araştırma içerisinde olmalarını istediler.

Kariyer planlaması yapmaları tavsiyesinde bulunan kamu çalışanı peyzaj mimarları, öğrencilerin kendilerini sürekli geliştirme çabası içerisinde olmaları gerektiğini vurguladı. Yabancı dile ve farklı mesleklere karşı da ilgili olmalarının kendilerini öne çıkaracaklarını söyleyen Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü mezunları, programda emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmalarını sonlandırdılar.

Düzce Üniversitesi’nin en köklü fakültelerinden bir tanesi olan Orman Fakültesi, 25. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine özel sektör çalışanlarıyla devam edecek. 23 Ocak 2021 tarihinde, saat 20.00’de düzenlenecek programı https://3b.duzce.edu.tr/b/orm-hp4-h6t internet adresinden takip edebilirsiniz.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!