Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kar üstünde evlilik teklifi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BALIKESİR’in Savaştepe ilçesinde öğretmenlik yapan Abdullah Arslan (28), kız arkadaşı hemşire Sinem Eşref’e (24) mahsur kaldıkları öğretmenevinde kar altında, gitar eşliğinde evlenme teklifi yaptı.

Savaştepe ilçesine erkek arkadaşı Abdullah Arslan’ı ziyarete gelen yoğun bakım hemşiresi Sinem Eşref, kardan yollar kapanınca memleketi İzmir’e dönemedi. Bunun üzerine Abdullah Arslan, mahsur kaldıkları Savaştepe Öğretmen Okulu içerisinde bulunan tarihi çınar altında mum ışığı ve gitar eşliğinde Sinem Arslan’a evlilik teklifinde bulundu.  Arslan, gitar eşliğinde Eşref’in önünde diz çökerek, ‘Saklar mısın beni gözlerinde? Mahşere kadar güneşim, ayım olur musun? Damlar mısın gökyüzünden usulca yüreğime ve sonsuza dek benim karım olur musun?’ diye sordu. Sinem hemşire de, “Evet, olurum tabi” yanıtını verdi.
Yoğun bakımda çalıştığını söyleyen Sinem Eşref, “Abdullah ile tanışalı 7 ay oldu. Buraya tatile geldim. Çay içmek için evden çıktık. Bu teklif de karda mahsur kaldığım gibi süpriz oldu. Hazırlığı görünce ‘birisinin kız arkadaşına  evlilik teklifi yapacağını’ düşündüm. Abdullah’a da, ‘Biz sol taraftan geçelim. İnsanları rahatsız etmeyelim’ dedim. Meğerse bu hazırlık, bizim içinmiş. İzmir’e geri dönemedim kar yağınca. Ancak şimdi ‘bu kar mutluluğum’ oldu. Ben İzmirliyim. Çok kar görmüyorum. Benim için çok güzel, farklı ve özeldi” dedi.
Savaştepe’de bilgisayar öğretmeni olarak çalışan Abdullah Arslan ise “Ortak arkadaşlarımız sayesinde Sinem ile tanıştım. Aradan geçen yedi aylık sürede evlenmeye kararı verdim ve böyle bir süpriz hazırladım. Yağan kar da bizim için çok güzel bir tesadüf oldu” diye konuştu.
Çift, romantik anları kameraya kaydetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Abdullah Arslan’ın, Sinem Eşref’eevlilik teklifi görüntüsü
-Abdullah Arslan röp
-Sinem Eşref röp
-Çiftin kar üzerinde dans etmelerinden genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Alper ÇOBANOĞLU//SAVAŞTEPE (Balıkesir), (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!