Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kar ve tipinin etkili olduğu Bitlis’te yolcu otobüsü ve TIR devrildi: 5 yaralı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Özcan ÇİRİŞ- Ceren KURTYE/ BİTLİS (DHA)- BİTLİS’te, kar ve tipinin etkisiyle buzlanan yolda bir yolcu otobüsü ile TIR, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, otobüsteki 5 yolcu yaralanırken, TIR sürücüsü ise yara almadan kurtuldu.
Kaza, saat 20.00 sıralarında Bitlis- Tatvan kara yolu, Rahva mevkisinde meydana geldi. Tatvan’dan Bitlis yönüne giden 34 YK 3399 plakalı yolcu otobüsü, kar ve tipinin etkisiyle buzlanan yolda, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi. Kazada otobüste bulunan 5 yolcu yaralandı. Kaza yerine yaklaşık 100 metre ileride ise yine tipi ve buzlanma nedeniyle bir TIR kontrolden çıkarak şarampole devrildi. TIR sürücüsü yara almadan kurtulurken, bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi ve ambulans sevk edildi.
Otobüsteki 5 yaralı sağlık ekipleri tarafından Bitlis Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Kaza yapan araçlar nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapandı. Ekiplerin, buzlu olan bölgede yaptığı tuzlama çalışmalarının ardından yol, yeniden trafiğe açıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!