Reklam Alanı
Reklam Alanı

Karabük’te, Özbekistan vatandaşları oy kullandı 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yasin ALDEMİR/KARABÜK, (DHA)- KARABÜK’te yaşayan Özbekistan vatandaşları, ülkelerinde 24 Ekim’de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullandı. 
Özbekistan’da 24 Ekim’de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanma süreci başladı. Seçim gününde ülkede bulunmayacak seçmenlerin oylarını erken kullanabilmeleri hakkı tanındı. Özbekistan vatandaşları bugün Karabük’te oylarını kullandı. Çoğunluğunu Karabük Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin oluşturduğu yaklaşık 300 kişi oy kullanma heyecanını yaşadı. Oy kullanma işlemini tamamlayan öğrencilere, Özbek pilavı ikram edildi. 
Karabük Üniversitesi öğrencileri Dilbek Kurbanov, Ulugbek Yuldashev ve Yusupjonova Muhlisa oy kullandıktan sonra yaptıkları açıklamada, yeni cumhurbaşkanının ülkelerine hayırlı olmasını diledi.
Karabük Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Dr. Saidbek Boltabayev, “Bugün Özbekistan Cumhuriyeti cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 300’e yakın öğrencimiz, akademisyenler ve aileleri oy kullanmak için buradalar. Ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!