Reklam Alanı
Reklam Alanı

Karaismailoğlu: 3 bin 500 şantiyemizde her bir mühendisimiz, işçimiz inançla çalışmakta

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mahir ALAN-Sercan SAKAR/ADIYAMAN, (DHA)- ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Anadolu’muzun dört bir yanında faal durumda olan 3 bin 500 şantiyemizde her bir mühendisimiz, her bir işçimiz, inançla çalışmaktadır” dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere dün gece Adıyaman’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sabah saatlerinde Adıyaman Valiliği’ni ziyaret etti. Burada İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Bakan Karaismailoğlu, daha sonra yapımı tamamlanan Adıyaman Üniversitesi girişindeki Altınşehir Köprülü Kavşağı’nın açılış törenine katıldı.
Açılışta konuşan Bakan Adil Karaismailoğlu, yapılan hizmetler ile Adıyaman’ın çehresinin değiştiğini belirterek, “Türkiye’nin bütünsel kalkınma hedeflerine ulaşması açısından, ulaştırma ve haberleşme alt yapımızın eksiksiz bir şekilde tamamlanmasının önemini bilerek sadece Adıyaman’ı değil, 81 ilimizi ulaşımın her dünya ile bağlıyoruz. Tarıma, sanayiye, turizme, ihracata, eğitime, kültüre, sosyal gelişime can suyu olmak için dağları tüneller ile deliyor, nehirleri köprüler ile aşıyoruz. Aşkla sevdiğimiz vatanımızın her köşesi ve her refaha kavuşmadan bize de durmak yok. İnşallah 2023 yılı ve sonrasında dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olma yolunda çok daha büyük adımlar atmış olacağız. İnsanımıza iş ve aş olacak yatırımlarla şehirlerimiz, kasabalarımız, köylerimiz zenginliğe ve berekete kavuşacaktır. Anadolu’muzun dört bir yanında faal durumda olan 3 bin 500 şantiyemizde her bir mühendisimiz, her bir işçimiz, inançla çalışmaktadır” şeklinde konuştu.
Bakan Karaismailoğlu, konuşmasının ardından törene katılanlar ile birlikte köprülü kavşağın kurdelesini keserek hizmete açtı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!