Reklam Alanı
Reklam Alanı

Karaman’da silahlı kavga: 3 yaralı, 2 gözaltı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Muammer ŞEN/KARAMAN, (DHA)- KARAMAN’da alacak meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı, polis, 2 şüpheliyi gözaltına aldı.
Olay, dün saat 18.00 sıralarında Alacasuluk Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerindeki bir iş
yerinde meydana geldi. Mehmet B. (33) ve Kemal K. (30), İsmail Ü.’nün (40) iş yerine geldi. Alacak meselesinden çıktığı iddia edilen tartışmada İsmail Ü., Mehmet B. ve Kemal K.’ye pompalı tüfekle ateş etti. Kulağına isabet eden saçmayla hafif şekilde yaralanan Mehmet B., dışarıya çıkıp otomobilden aldığı tüfekle İsmail Ü.’ye ve dükkanına ateş açtı. Bunun üzerine İsmail Ü. ve dükkanda müşteri olarak bulunan Duran E. yaralandı. Mehmet B. ve Kemal K., geldikleri araçla hızla olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine yaralı İsmail Ü. ve Duran E. çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Polis, olay yerinden kaçan Mehmet B. ve Kemal K.’yi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı, Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!