Reklam Alanı
Reklam Alanı

Karaman’da silahlı saldırı: 1 yaralı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Muammer ŞEN/KARAMAN, (DHA)- KARAMAN’da bir hafta önce elma bahçesinde iki işçi grubu arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı kavgaya karıştığı öne sürülen Arif T. (25), sanayi sitesinde silahlı saldırıya uğradı. Tabancayla açılan ateş sonucu bacağından yaralanan Arif T. hastanede tedaviye alınırken, polis eşkalleri belirlenen saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
Geçen cumartesi Güdümen köyü yolu üzerindeki elma bahçesinde çalışan biri 35, diğeri 20 kişilik işçi grubu arasında çıkan bıçak ve sopalı kavgada işçilerden Beytullah G., Mustafa D. ve Nevzat D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 3 yaralı tedavilerinin ardından taburcu edildi. 
İddiaya göre bu olaya karıştığı öne sürülen  Arif T., dün saat 21.30 sıralarında Hamidiye Mahallesindeki Orta Anadolu Sanayi Sitesi’nde silahlı saldırıya uğradı. Tabancayla açılan ateş sonucu sol bacağından yaralanan Arif T., ihbar üzerine çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Geçen haftaki saldırıda yaralanan 3 kişinin yakınları tarafından düzenlendiği öne sürülen saldırı ile ilgili polis, eşkali belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI 

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!