Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kargo dolaplarına kullanıcıdan tam not

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Yurtiçi Kargo, hizmete sunduğu YK Plus 7/24 kargo dolapları uygulaması tüketiciden tam not aldığını açıkladı. Kargo teslimatı konusunda tüketicilere yeni seçenekler sunan uygulamanın beğenildiği aktarıldı.

Yurtiçi Kargo, e-ticaret siteleri ile yaptığı iş birliği sayesinde kullanıcılara yeni teslimat seçenekleri sunuyor. Şirketin anlaşma sağladığı e-ticaret siteleri tarafından kullanılmaya başlayan uygulama ile tüketiciler, kargolarını klasik teslimat seçeneklerine alternatif olarak isterlerse YK Plus 7/24 kargo dolaplarından veya YK Plus Teslim Noktalarından alabiliyor.

7 GÜN 24 SAAT HİZMET VERİYOR

Uygulamanın, bu alanda hizmet veren tüm e-ticaret sitelerinde talep edilmesi halinde, sistemlerine entegre edilerek tüketicinin kullanımına sunulabildiğini dile getiren kargo markası yazılı yaptığı açıklamada, “Evde bulunamayacağı için ya da farklı sebeplerle adrese teslim seçeneğini kullanmak istemeyen kullanıcılar, yeni teslimat seçeneklerinden yararlanabiliyor. YK Plus projesi kapsamında verilen YK Plus 7/24 kargo dolapları uygulamasında tüketici, Türkiye genelinde 50 farklı noktada yer alan kargo dolapları arasında kendisine en yakın olanı seçerek kargolarını buradan alabiliyor. 7 gün 24 saat güvenlik kameraları ile izlenen noktalara kargolar geldiğinde tüketiciye bilgi mesajı ulaşıyor. Gelen bilgilendirme sonrasında kullanıcı 3 gün içerisinde mesajla iletilen kodu dolaplarda yer alan ekrana yazarak kargosunu açılan dolaptan alabiliyor. Özel bir kilit sistemine sahip olan dolaplar, kullanıcıya gelen kod yazılmadığı sürece hiçbir şekilde açılamadığı için kargolar güvenle saklanıyor” denildi.

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!