Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kargo paketinde uyuşturucu sevkiyatına polis engeli

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KAYSERİ, (DHA) – KAYSERİ’de kargo ile uyuşturucu geleceği ihbarını alan polis, narkotik köpeği Athena’nın da destek verdiği operasyon düzenledi. Söz konusu kargo şirketinde yapılan aramada çöp kovasına gizlenmiş piyasa değeri 500 bin TL olan metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü teknik analiz ve sokak suçları görevlilerince yapılan çalışmada kargo içerisinde uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaştı. Kargo firmasının deposunda  narkotik köpeği Athena’nın da katıldığı operasyonda kargo paketi içindeki çöp kovasına gizlenmiş 2 kilo metamfetamin ele geçirildi. Kargonun takibini sürdüren polis gönderici ve alıcı olan M.K. ile C.M.’yi gözaltına aldı. İki şüphelinin yapılan üst aramasında 2 tabanca ele geçirildi. Ele geçirilen 2 kilo uyuşturucunun piyasa değerinin 500 bin TL olduğu ifade edildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!