Reklam Alanı
Reklam Alanı

Karı-koca, hurdaya dönen araçtan küçük sıyrıklarla kurtuldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), (DHA)- EDİRNE’nin Keşan ilçesinde yağış nedeniyle kontrolden çıkarak demir bariyerlere çarpması sonucu hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü Metin A. (55) ve yanında oturan eşi Gülseren A. (52), takılı olan emniyet kemerleri sayesinde kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.
Kaza, saat 17.00 sıralarında Keşan-Uzunköprü Karayolu üzerindeki Maltepe köyü yakınlarında meydana geldi. Uzunköprü’den, Keşan yönüne giden Metin A. yönetimindeki 22 AZ 567 plakalı otomobil, Maltepe köyü yakınlarında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Duble yolu ayıran su kanalına düşerek, demir bariyerlere çarpan ve yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobil demir yığınına dönerken, sürücüsü Metin A. ve yanında oturan eşi Gülseren A. takılı olan emniyet kemerleri sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattı.
İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Metin A. ve eşi Gülseren A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldıkları Keşan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!