Reklam Alanı
Reklam Alanı

Karşıyaka umut tüketti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) – 

MİSLİ.com 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta Şile Yıldızspor’u uzatmanın son dakikasında attığı golle 1-0 yendikten sonra 2 kez öne geçtiği Altındağspor deplasmanını 4-2 kaybeden Karşıyaka, Play-Off şansını yine mucizelere bıraktı. Deplasmanda oynadığı üst üste 8’inci maçtan da mağlubiyetle ayrılıp taraftarını kahretmeyi sürdüren Kaf-Kaf, son 2 haftaya 40 puanla Play-Off hattının 4 puan gerisinde girerek şampiyonluk trenini açık ara kaçırdıktan sonra Play-Off için de büyük oranda havlu attı. 
Karşıyaka, grupta pazar günü İzmir’de Osmaniyespor FK’yı yense dahi birbirleriyle oynayacak 44 puanlı Çarşambaspor ve Isparta 32 Spor’dan birinin kazanması, 46 puandaki Çatalcaspor’un haftayı puanla kapatması halinde matematiksel olarak tüm şansını yitirecek. Karşıyaka, sezonun son iç saha maçında Osmaniyespor’u yenemezse ise son hafta öncesi hiçbir iddiası kalmayacak. Yeşil-kırmızılı ekip, 3’üncü Lig’e düştükten sonraki son 2 sezonda üst üste Play-Off oynayıp 2’nci Lig’e dönmeyi ıskalamıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!