Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kastamonu’da 2 otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hüseyin DOĞAN/TAŞKÖPRÜ (Kastamonu), (DHA)- KASTAMONU’nun Taşköprü ilçesinde, 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde Kastamonu-Taşköprü Karayolu Akdoğan köyü mevkiinde meydana geldi. Orhan Zaim yönetimindeki 37 EF 718 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, İsmail Şimşek (40) yönetimindeki 37 LH 763 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, İsmail Şimşek olay yerinde hayatını kaybetti, Orhan Zaim ile yanında bulunan eşi Selma Zaim ise araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sıkıştıkları yerden çıkartılan Orhan Zaim Taşköprü Devlet Hastanesi’ne, eşi Selma Zaim ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Orhan Zaim, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Selma Zaim’in tedavisi ise sürüyor. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!