Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kayığı alabora olan balıkçı, çayda aranıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Alanya ilçesinde balık tutmak için açıldığı Alara Çayı’nda kayığın alabora olması sonucu kaybolan Ahmet Uyar (67) için arama çalışması başlatıldı.
Alanya ilçesi Okurcalar Mahallesi’nde oturan Ahmet Uyar, gece balık tutmak için attığı ağı toplamak amacıyla sabah saatlerinde kayıkla Alara Çayı’na açıldı. Alanya ve Manavgat’ı birbirinden ayıran çayda, Uyar’ın kayığı alabora oldu. Bu sırada çaya yakın bahçede zeytin toplayan eşi, Uyar’ın yardım istediğini fark etti. Eşi de yakınlarına haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri çayda kayığı buldu. Uyar’ın bulunması amacıyla jandarma sualtı arama ekibi çalışma başlattı. Çay kenarına gelen Uyar’ın yakınları da arama çalışmalarını izledi.
Okurcalar Mahalle Muhtarı Hasan Emiroğlu, “Ahmet Uyar akşam attığı ağı toplamak için ırmağa giriyor. Ağı toplarken sanırım ağırlıktan dolayı tekne devriliyor, suya düşüyor. Çayın yakınında zeytin toplayan karısına sesleniyor. Eşi yardım etmesi için oğlunu aradı. Oğlu da beni aradı. Geldik ama çok geç kalındı. Şu anda aramalar devam ediyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!