Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kaymakam ile muhtar arasında ‘su-ot’ pazarlığı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İskender ZENGİN/ANDIRIN(Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ’ın Andırın Kaymakam Vekili Cuma Emeç ile Beşbucak Mahallesi Muhtarı Halil Eskici arasında gülümseten pazarlık, kameralara yansıdı. Kaymakam Emeç, muhtardan Maraş otu kullanımını bırakması için söz istedi. Eskici de içme suyu sorunu çözülürse, otu kullanmayacağını söyledi.
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı, Andırın Kaymakam Vekili Cuma Emeç, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve daire amirleri ile Beşbucak Mahallesi’ndeki narenciye üreticilerini ziyaret edip incelemelerde bulundu. Üreticilerle birlikte narenciye hasadı da yapan Emeç, Muhtar Halil Eskici’nin Maraş otu kullandığını fark etti. Tül ve meşe külünden yapılan ve insanların ince kağıda sarıp kullandıkları Maraş otunun sigara kadar zarar olduğunu belirten Emeç, muhtardan otu alıp bırakması için söz istedi. Muhtar Eskici de tek bir şartla bırakacağını, mahallede içme suyu sıkıntısı yaşandığını belirterek Kaymakam Emeç’ten çözüm bulmasını talep etti. Emeç, su sorunun çözümü için çalışacaklarını aktararak, Eskici’den Maraş otunu bırakma sözünü aldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!