Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kayseri’de 120 küçükbaş hırsızlığına 1 tutuklama

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ’nin Yahyalı ilçesinde besici C.Y.’ye ait 120 adet küçükbaşı çaldıkları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alınırken, 1’i mahkemece tutuklandı. Adana’nın Yüreğir ilçesinde bulunan hayvanlar ise sahibine teslim edildi.
Yukarı Mahallesinde besici C.Y.’ye ait 120 küçükbaş, geçen 30 Nisan’da kimliği belirsiz kişiler tarafından TIR’a yüklenerek götürüldü. Hayvanların çalınması ardından Suriye uyruklu çoban da ortadan kayboldu. Sabah ahıra geldiğinde durumu fark eden C.Y. jandarmaya ihbarda bulundu.  İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi ekipleri, çoban ve hayvanların bulunması için çalışma başlattı. İlçedeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin B.G. ve M.A. olduğunu belirledi. Adana’nın Yüreğir ilçesine gittiği belirlenen şüpheliler, polis ile yapılan çalışma sonucu gözaltına alındı. Çalınan 120 küçükbaş hayvan da çiftlikte ele geçirildi. Kayseri’ye getirilen şüphelilerden B.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, M.A. ise serbest bırakıldı. Olayın ardından kaçan çoban ise aranıyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!