Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kayseri’de tabancayla yaralanan doktorun saldırganı etkisiz hale getirmesi kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ,(DHA)-KAYSERİ’nin Develi ilçesinde iş çıkışı evine gittiği sırada silahlı saldırıya uğrayan nöroloji uzmanı Dr. Erdal Kurt’un (34), bacağından yaralandıktan sonra saldırgan Mehmet Göçer’i etkisiz hale getirmesi cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Develi ilçesi Camiicedit Mahallesi’nde meydana geldi. Develi Devlet Hastanesi’nde nöroloji uzmanı olarak görev yapan doktor Erdal Kurt’a, iş çıkışı evine gittiği sırada Mehmet Göçer tarafından tabanca ile ateş açıldı. Doktor Kurt ayağından yaralandı. Olayın zanlısı Göçer, kaçmak isterken doktor Erdal Kurt tarafından yakalandı. Doktor Kurt, kendisini yaralayan saldırganı etkisiz hale getirmeye çalıştı. Bu anlar ise, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Göçer etkisiz hale getirdiği zanlıyı polise teslim etti. Öte yandan tedavisi devam eden doktor Kurt’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan zanlının verdiği ilk ifadesinde ise, “17 yıl önce Develi Devlet Hastanesi’nde beni darp etmişlerdi. O nedenle böyle bir olay gerçekleştirdim” dediği öğrenildi.  

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!