Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kaza sonrası duran kalbi yoldan geçen doktor tarafından yeniden çalıştırıldı, hastanede öldü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE’de, refüje çarpıp takla atan otomobilin sürücüsü Onur Kaya’nın (31) kalbi durdu. O sırada kaza yerinden geçen bir doktor tarafından yapılan müdahale ile kalbi tekrar çalıştırılan Kaya, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 
Kaza, saat 16.30 sıralarında Kırıkkale- Kırşehir yolunun 16’ncı kilometresi Hasandede köyü yakınlarında meydana geldi. Onur Kaya yönetimindeki 06 U 4099 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüje çarpıp, takla attı. Sürücü Onur Kaya, bilinci kapalı şekilde otomobil içerisinde sıkıştı.
YOLDAN GEÇEN DOKTOR, KALP MASAJI YAPTI
İhbar üzerine gelen itfaiye ekibi, Kaya’yı sıkıştığı yerden kurtardı. Kalbi durduğu anlaşılan Kaya’ya, o sırada kaza yerinden geçen bir doktor ilk müdahalede bulundu. Dakikalarca yapılan kalp masajının ardından Onur Kaya’nın kalbi tekrar atmaya başladı. Daha sonra kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Kaya’yı Yüksek İhtisas Hastanesi’ne götürdü. Ağır yaralı halde tedaviye alınan Kaya, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!