Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kazada hayatını kaybeden Nihal öğretmenin sınıfında hüzün

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İsa ÇİÇEK/SAPANCA (Sakarya), (DHA)- KOCAELİ’nin Çayırova ilçesinde trafik kazasında yaşamını yitiren öğretmen Nihal Bıkım’ın (54) görev yaptığı okulda masasına fotoğrafı ve çiçekler konulurken, büyük üzüntü yaşandı.
Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde pazar günü meydana gelen zincirleme trafik kazasında öğretmen Nihal Bıkım ve babası Fehmi Bıkım (90) yaşamını yitirdi. Türkçe öğretmeni Nihal Bıkım’ın, Sakarya’nın Sapanca ilçesi Sami Paşa Ortaokulu’nda 6/A sınıfındaki masası çiçeklerle süslendi. Dün derse girmeyen öğrenciler bugün derse girerken, hüzün yaşandı. 6/A sınıfına Nihal Bıkım’ın yerine girdiğinde bir konuşma yapan Müdür Yardımcısı Fatih Tuğra öğrencilere, “Yaşanan elim bir kaza sonucu öğretmeni kaybetmenin üzüntüsü yaşıyoruz. Derse ilk olarak Nihal öğretmeninizle başlamak istedim. Biliyorsunuz sizleri çok severdi. Sizler için gecesini gündüzüne katıp hep birlikte birçok proje yaptık ve etkinliklere katıldık. Kendisi sizlerin çok daha iyi noktalara gelmenizi isterdi. Bundan sonra hem kendiniz hem de Nihal öğretmeniniz için çok daha gayretli bir şekilde çalışmanızı bekliyoruz sizlerden. İnşallah sizlerin başarılarınızı da Nihal hocanız görecek ve gururlanacaktır. Dualarını kendisinden eksik etmeyelim’’ dedi.
‘EDEBİYET DÜNYASI BİR ŞAİR VE YAZARINI KAYBETTİ’
Okul müdürü Mehtap Aydoğdu Bilgiç ise, ‘’Yakın bir arkadaşımızı kaybettik. Aynı zamanda Türk edebiyat dünyası da önemli bir şair ve yazarını kaybetti. Geçen sene özellikle uzaktan eğitimde Nihal öğretmenin üstün başarıları vardı ve bu konuda üstün başarı ödülleri aldı. Kaza yapmadan bir gün önce Uluslararası Kadın Festivali’nde de ödül almıştı. Acımız çok büyük ve yeri kesinlikle doldurulamayacak. Hepimizin başı sağolsun’’ diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!