Reklam Alanı
Reklam Alanı

Keşan’da belediye başkanından pazar yerinde koronavirüs denetimi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-TÜRKİYE’nin koronavirüs risk haritasında ‘çok yüksek risk’ grubunda yer alan Edirne’nin Keşan ilçesinde, denetimler devam ediyor. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, zabıta ekipleriyle semt pazarında denetime katıldı.
Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı haftalık koronavirüs vaka haritasında ‘çok yüksek risk grubunu işaret eden kırmızı renkle gösterilen Keşan’da denetimler sürüyor. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, zabıta ekipleriyle salı günleri Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde kurulan semt pazarında denetime katıldı. Tezgahları tek tek gezen Helvacıoğlu, pazarcıları maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeleri konusunda uyardı.  Helvacıoğlu, alışveriş için pazara gelenlerle de sohbet ederek, gerekmedikçe evlerinden çıkmamaları konusunda tavsiyede bulundu.
Başkan Helvacıoğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm kurum ve kuruluşların çalışmalarına devam ettiğini belirterek, “Keşan’a kazandırdığımız Salı pazarımızdaki düzenlemelerimizden esnafımız da ve alışveriş yapan vatandaşımız da memnun. Salı pazarımızda esnafımıza hayırlı işler, vatandaşlarımıza da iyi alışverişler diliyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözümler üretmeye devam edeceğiz. İstek ve beklentileri karşılamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.  FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!