Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kırıkkale’de kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE’nin Çelebi ilçesinde, dün 2 otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 6 kişiden 3’ü, Yahşihan ilçesinde toprağa verildi.
Kaza, dün saat 17.00 sıralarında, Kaman-Karakeçili yolunun İğdebeli kavşağında meydana geldi. Kaman’dan Ankara’ya giden Murat Bostancı (30) yönetimindeki 40 EH 237 plakalı otomobil, Çelebi’den Keskin yönüne giden Veysel Gezici’nin (30) kullandığı 71 ACD 198 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Murat Bostancı, eşi Fatma (30) ve oğlu Muhammet Şükrü (10) Bostancı ile diğer araçta bulunan Harun Erkan, hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ve Karakeçili Devlet Hastanesi’nde kaldırılan Veysel Gezici ile Keskin Devlet Hastanesi’ne götürülen Özgür Gezici (37) de tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Veysel Gezici, Özgül Gezici ve Harun Erkan’ın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Bugün Dumlupınar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından 3 kişi, Yahşihan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Bostancı ailesinin cenazeleri ise yarın Kırşehir’de toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!