Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kırklareli merkezli 3 ilde ‘torbacı’ operasyonu: 10 gözaltı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Uğurcan KARAOĞLU/KIRKLARELİ,(DHA)- KIRKLARELİ merkezli 3 ilde, ‘torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı. 
Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik savcılık koordinesinde çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takip başlatan ekipler, şüphelilerin adreslerini belirledi. Kırklareli, İstanbul ve Tekirdağ’da belirlenen ev ve iş yerlerine düzenlenen operasyonda 432 gram metamfetamin, 117 gram esrar, 1 hassas terazi, 10 uyuşturucu madde aparatı, 1 ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 9 mermi ve 10 cep telefonu ele geçirildi, 10 şüpheli gözaltına alındı. 
PARA PAYLAŞIMINDA ANLAŞMAZLIĞA DÜŞMÜŞLER
Şüpheliler hakkında yapılan incelemede, uyuşturucu satışından elde edilen paraların paylaşımında daha önce anlaşmazlığa düştükleri ve tabanca ile birbirlerini yaraladıkları ortaya çıktı. Şüphelilerin, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları sürüyor.
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!