Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kısıtlamada 20 noktada sokak hayvanlarını beslediler

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mehmet YİRUN- Şafak TAŞOYAR/TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde Doğa ve Hayvanseverler Derneği üyeleri ile gönüllüler, sokağa çıkma kısıtlamasında 20 farklı noktada sokak hayvanlarını besledi.
Çorlu Doğa ve Hayvanseverler Derneği üyeleri ile gönüller, sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını beslemeyi sürdürüyor. Farklı 20 bölgeye dağılan dernek üyeleri belirledikleri noktalardaki hayvanlara yiyecek ve su bırakıyor. Dernek üyesi  Ahmet İşel,  sadece kısıtlamada değil her gün besleme yaptıklarını belirterek, “Sokağa çıkmamaktan beslemeleri biraz zor oluyordu. Dernek üyeleri ve gönüllülerin desteğiyle yaptığımız besleme çalışmalarında başarılı sonuçlar alındı. Bazı köpeklerden yeni yavrularımız oldu. Elimizden geldiği kadarıyla komşularımızla birlikte günlerimiz onlara bakmakla geçiriyoruz” dedi.
Doğa ve Hayvanseverler Derneği Başkanı Ahmet Güneş ise, 20 farklı noktada besleme yaptıklarını ve besleme noktalarının her geçen gün arttığını söyledi.

FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!