Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kısıtlamayı fırsat bilip, D-100 yoluna girince ceza yediler

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ergün AYAZ- Alişan KOYUNCU/İZMİT (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ’de, TEM yolundan gitmeleri gerekirken, sokağa çıkma kısıtlamasında boş olacağını düşündükleri gerekçesiyle D-100 yoluna giren TIR sürücülerine ceza yazıldı.   
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D-100 yolunda denetim yaptı. TEM yolunu kullanmaları gerekirken, D-100 yoluna giren TIR sürücülerine ceza uygulandı. Ayrıca 2 saat içinde, kısıtlamada izinleri olmadıkları belirlenen kişiler ile aracına cam filmi takılan, sigortası ve muayenesi olmayan 100’e yakın sürücüye de ceza kesildi. 
Cezaya değil ehliyet ceza puanının silinmesine üzüldüğünü söyleyen Hakan Zengin, “D-100 yolunu kullandığımızdan ötürü ceza yedik. Ben TIR kullanıyorum fakat otoyolu kullanmam gerekiyordu. Otobanda da sıkışıklık olduğu için bugün D-100 boştur, diye bu yola girdim. Normal günlerde zaten bu yolu kullanmıyoruz. Yediğim cezada sadece ehliyet ceza puanımdan 20 puan gittiği için üzüldüm. Bizim gibi bir sürü sürücü de ceza yedi” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!