Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kızılay bayramda çocukları oyuncak ve şeker dağıtarak sevindirdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ramiz Kaan OKTAR/ERENLER (Sakarya),(DHA) – TÜRK Kızılayı Sakarya Şubesi görevlileri ve Kızılay gönüllüleri, Erenler ilçesinde sokak sokak gezerek bayramı evlerinde geçiren çocuklara oyuncak hediye etti. 
Tam kapanma nedeniyle Ramazan Bayramı’nı evde geçiren çocukları ve ailelerini unutmayan Türk Kızılayı Sakarya Şubesi görevlileri ve gönüllüleri, Erenler ilçesinde sokak sokak gezerek çocuklara oyuncak verdi. Ailelere ise dezenfektan kitleri hediye eden Kızılay görevlileri ve gönüllüleri, sokağa çıkan çocuklarla dans edip oyunlar oynadı. Türk Kızılayı Sakarya Şubesi Başkanı Zahit Tiryaki, “Küçük çocuklarımızın büyüklerini beklediği ve onlardan hediye beklediği bir bayramı maalesef buruk yaşamış olacağız. Ancak biz Kızılay olarak çocuklarımızı bir nebze de olsa eğlendirebilmek, onların büyüklerinden beklemiş oldukları hediyeleri sunabilmek adına oyuncaklar hazırladık. İnsanlarımızı inşallah hem bilinçlendirmiş olacağız hem de sevdiklerimizden ayrı kutlanacak olan bu bayramı bir nebze de olsa neşelendirmek için elimizden gelen gayreti göstermiş olacağız.” dedi. 
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!