Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kızılay’dan, Bolu Dağı’nda sıcak ikram

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA) – BOLU Dağı’nda etkili olan kar yağışı nedeniyle kar küreme ve yol açma çalışmasında görev alan karayolları ve polis ekipleri ile yolda bekleyen TIR ve kamyon sürücülerine Kızılay ekipleri çay, çorba ve kumanya ikramında bulundu. 
Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet Yönetim Merkezi ekipleri, D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı geçişinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bölgeye gitti. Kızılay ekipleri, yol açma ve kar küreme çalışmalarını sürdüren karayolları ile trafik ekipleri ve Bolu Dağı’nı çıkamayarak tesislerde beklemek zorunda kalan TIR ve kamyon şoförlerine çay, çorba ve kumanya ikramında bulundu. 
Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet Yönetim Merkezi Müdürü İsmail Hakkı Duru, kar yağışının başlamasının ardından bölgede teyakkuzda olduklarını ifade ederek, “Bolu Dağı geçişinde akşam etkisini gösteren kar yağışı sebebi ile yolda kısmi tıkanmalar meydana geldiği haberi üzerine Bolu Dağı’na hareket ettik. Yolda kalan sürücülerimize ve bölgede çalışan emniyet ve karayolları ekiplerine çay, çorba ve kumanya ikramlarımıza başladık. Vatandaşlarımıza 7 gün 24 saat hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi. 
FOTOĞRAFLI

 

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!