Reklam Alanı
Reklam Alanı

Köpek saldırısında keçileri öldü, belediye 5 tane hediye etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Emrah KIZIL/ERGANİ(Diyarbakır),(DHA)-DİYARBAKIR’ın Ergani ilçesinde köpeklerin saldırısıyla 3 keçisi ölen Mine Karahan’a, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan’ın talimatıyla 5 keçi hediye edildi.
Adnan Menderes Mahallesi Bezirgan Küme Evleri’nde bir süre önce Mine Karahan’a ait keçilerden 3’ü köpeklerin saldırısıyla öldü. Hasta annesiyle yaşayan ve geçimini besicilikten sağlayan Karahan, ölen keçilerin fotoğrafını çekip, durumu bir dilekçeyle kaymakamlığa bildirdi. Durumu öğrenen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan’ın talimatıyla Karahan’a 5 keçi, teslim edildi.
‘BİZE DÜŞEN, MAĞDURİYETİ GİDERMEK İÇİN ÇALIŞMAK’
Üzücü bir hadiseyle karşılaştıklarını belirten Kaymakam Karaaslan, “Kazalar, hepimizin başına gelebilir. Bu noktada bize düşen, inancımızda da yer aldığı şekilde vatandaşımızın mağduriyetini gidermek için çalışmak. Devlet olarak her zaman kendisiyle olduğumuzu da bilmesini istiyoruz. Hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.
Keçileri teslim alan Karahan da “Kaymakam beye teşekkür ederim. O beni memnun etti. Allah da onu memnun etsin” diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!