Reklam Alanı
Reklam Alanı

Koronavirüsü 75 günde yendi  

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ramiz Kaan OKTAR-Onur GÜDEN/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)- SAKARYA Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin santral bölümünde görev yapan Şakir Bozkurt (59), koronavirüs nedeniyle 40 günü entübe olmak üzere 75 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gördü. Hastalığı yenerek sağlığına kavuşan Bozkurt, kendisini yoğun bakımda tedavi eden mesai arkadaşlarını ziyaret ederek teşekkür etti.
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde santral memuru olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası Şakir Bozkurt, koronavirüse yakalandı. Bozkurt, yıllardır görev yaptığı hastanede 40 günü entübe olmak üzere 75 gün yoğun bakımda kaldı. Sağlığına kavuşan Şakir Bozkurt, bir süre evinde dinlendikten sonra hastaneye dönerek, kendisini sağlığına kavuşturan doktor ve hemşirelere teşekkür etti. 
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Ali Fuat Erdem, “Şakir Bey yoğun bakımda 75 gün kaldı ve bunun 40 gününü solunum cihazına bağlı olarak hayatını devam ettirdi. Koronavirüs sürecinde yoğun bakıma çok fazla hasta aldık. Bu hastaların çoğu hayatını kaybediyor. Şakir Bey ise bu hastalıktan kurtulan şanslı hastalardan bir tanesiydi. Burada gerçekten çok büyük emek verildi. Şakir Bey’in ziyaretinden ne kadar mutluysak, yoğun bakımcılar olarak bir hastayı kaybettiğimizde de o kadar üzülüyoruz. Bundan dolayı özellikle pandemi döneminde, her şeye çok daha fazla dikkat edilmesini, temizlik, hijyen ve maske kurallarına uyulmasını özenle rica ediyorum” dedi.
Başhekim Doç. Dr. Fikret Halis ise, “Hem yönetici hem de hekim olarak bizi mutlu eden en önemli şey bir hastamızın sağlıklı olarak karşımıza gelmesidir. Şakir Bey bu hastalığı iliklerine kadar hissetmiş birisi ve bugün sağlına kavuşmuş bir şekilde görüyoruz. 75 gün yoğun bakımda ve bunun 40 gününü entübe olarak geçirmiş Şakir Bey’in koronavirüsü atlatarak bugün sağlıklı bir şekilde karşımıza gelmesi ve bizi ziyaret etmesi bizi gerçekten mutlu etti” diye konuştu. 
34 senedir hastanede çalıştığını söyleyen Şakir Bozkurt, “Koronavirüse yakalandım. 2,5 ay kadar yoğun bakımda yattım. Çok şükür sonunda sağlığıma kavuştum. Ziyarete geldim. Başta Ali Fuat Hocam olmak üzere tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize ve sağlık personellerine çok teşekkür ediyorum. Bu işin şakası yok. Herkes mesafe ve maske kurallarına çok dikkat etsin” ifadelerini kullandı.  

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!