Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kötü koku ihbarına gelen polis, ceset buldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ’nin Merkezefendi ilçesinde, kötü koku ihbarına gelen polis, bir iş hanındaki inşaat şirketinin ofisinde geçici olarak kalan Ali Yılmaz’ın (58) cansız bedeniyle karşılaştı. Kolonya içtiği ileri sürülen Yılmaz’ın, yapılan ilk incelemede 4 gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi. 
İlçeye bağlı 15 Mayıs Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki Hamdi Bey İşhanı’ndaki bir iş inşaat şirketinin ofisinde geçici olarak kaldığı öğrenilen Ali Yılmaz’dan bir süredir haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Ofisin yanında bulunan diğer iş yeri çalışanları da kötü koku gelmesi üzerine polise ihbarda bulundu. Bugün saat 15.00 sıralarında ofise gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdikleri yerde Yılmaz’ın cansız bedeniyle karşılaştı.
En az 4 gün önce öldüğü belirlenen Yılmaz’ın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Öte yandan, kolonya içtiği ileri sürülen Yılmaz’ın kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!