Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Köylülere zekat vereceğiz’ diyerek, 20 bin liralık bileziğini çaldılar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da pazar alışverişinden dönen Makbule Yılmaz, yolda karşılaştığı iki kişinin köylülere vermesini istediği 4 bin lira ‘zekat’ parasını emanet alırken iki altın bileziğini kaptırdı. Yılmaz, “Zekat alayım derken 20 bin liralık bileziğimden oldum. Ne olur onları yakalayın” dedi. 
Olay, saat 16.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi’nde meydana geldi. Pazar alışverişi sonrasında evine dönmek için yola çıkan Makbule Yılmaz, sokakta 50 ile 75 yaşlarında iki kişiyle karşılaştı. 2 şüpheli, köylülere zekat vermesi için 4 bin lirayı Makbule Yılmaz’a uzattı. Teklifi kabul eden Yılmaz’a şüpheliler, “Paranın üzerine değerli bir şey koyup yemin etmen lazım” dedi. Yılmaz, kolundaki 20 bin lira değerindeki iki altın bileziği çıkartarak, yemin etti. Yılmaz’ın bir an dalgınlığından faydalanan iki şüpheli, para ve altınları alıp, motosikletle kaçtı. Polisi arayan Yılmaz, şikâyetçi oldu. 
Olayın şokunu üzerinden atamayan Yılmaz, “Bana önce 4 bin lira verdi. ‘Sizin köydeki fakirlere zekât olarak verirsiniz. Değerli bir şey üzerine koyup yemin etmen gerekiyor’ dediler. Ben de altınları paranın üstüne koydum, sonra bir anda ne olduğunu anlayamadan bilezik ve paraları alıp, kaçtılar” dedi. Polis 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı,

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!