Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Küçük Venedik’ Gölyazı’nın yazı-kışı tek fotoğrafta

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bursa’da, Avrupa’nın en güzel 30 kasabası arasına giren ve ‘Küçük Venedik’ olarak adlandırılan Gölyazı Mahallesi’nin, yaz ve kış ayları ortaya renkli görüntüler çıkardı.

Tarihi 2 bin 600 yıl öncesine dayanan ve Japon Seyahat Acentaları Birliği (JATA) tarafından 2020 yılında, “Avrupa’nın en güzel 30 kasabası” arasında gösterilen Nilüfer ilçesine bağlı Gölyazı Mahallesi, pandemi nedeniyle sessizliğini koruyor. Yağışların fazla olduğu dönemlerde göl suyunun yükselerek evlerin önüne kadar gelmesi nedeniyle “Küçük Venedik” olarak adlandırılan, yarımada üzerine kurulu Gölyazı’nın karlarla kaplı hali, hobi amaçlı dron kullanan Hasan Sarıtaş tarafından görüntülendi. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Gölyazı’nın beyaz örtü ile kaplanması, ortaya renkli görüntüler çıkardı.

Gölyazı’nın geçtiğimiz yılın yaz aylarında çekilen fotoğrafları ile günümüz kış vaktinin fotoğrafları birleştirildiğinde, doğadaki değişim de gözler önüne serildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————-
-Gölyazı’nın dron görüntüleri

Haber: Gürkan DURAL/BURSA,(DHA) – Kamera: BURSA,(DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!