Reklam Alanı
Reklam Alanı

KÜÇÜKÇEKMECE’DE 3 BİN 690 KİŞİYE GIDA KOLİSİ DAĞITILDI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Elif YAVUZ-Buğra BENLİOĞLU/İSTANBUL, (DHA) İSTANBUL Valiliği ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler ile 65 yaş ve üzeri kimsesizlere ulaştırmak üzere İstanbul Valiliği tarafından hazırlanan 150 bin gıda kolisinin dağıtımı devam ediyor. Bugün Küçükçekmece’de ihtiyaç sahibi 3 bin 690 aileye gıda kolisi dağıtıldı.
Vefa Sosyal Destek çalışmaları kapsamında hazırlanan Valilik ve 39 ilçe Kaymakamlığına bağlı faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler ile 65 yaş ve üzeri kimsesiz vatandaşlara ulaştırmak üzere hazırlanan gıda kolilerinin dağıtımı devam ediyor. Bu kapsamda Küçükçekmece’de ihtiyaç sahibi 3 bin 690 aileye gıda kolisi yardımı yapıldı. Koliler toplam 40 araçla vakıf gönüllüleri tarafından ailelere ulaştırıldı. Sabah saatlerinde Küçükçekmece Hacı Bektaşi Veli Lisesi’nden hareket eden ekipler gıda kolilerini ailelere ulaştırmak üzere yola çıktı.
Burada konuşan Başakşehir Kaymakamı ve aynı zamanda Küçükçekmece Kaymakam Vekili Uğur Turan, “Bu gıda kolilerinde 17 çeşit ürün var. 22 kilogram ürün var. Gönüllü arkadaşlarımız tarafından temin edilen araçlarla bugün ailelerimize ulaştıracaklar” dedi. Gıda kolisi alan vatandaşlardan Arzu Gök, “Yardımlardan memnunuz. Teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Başvuru yaptım bir ay içinde dönüş oldu” diye konuştu.

Görüntü Dökümü:
——————-
-Kolilerin araçlara yüklenmesi
-Kolilerin ailelere dağıtılması
-Ekiplerin çalışmaları
-Kaymakam Uğur Turan röportajı
-Genel ve detay

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!