Reklam Alanı
Reklam Alanı

KÜÇÜKÇEKMECE’DE YENİ AÇILAN İŞ YERİNDE YANGIN ÇIKTI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA)- Küçükçekmece’de Ramazan Bayramı öncesinde açılan tekstil atölyesinde yangın çıktı.
Yangın sabah saat 08.45 sıralarında Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Dinar Sokak’ta bulunan tekstil atölyesinde çıktı. Çalışanların mesaide bulunmadığı saatlerde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangını fark eden sokak sakinleri durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine kısa sürede itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 5 katlı binanın bodrum katında bulunan tekstil atölyesine giren itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak tamamen söndürdü. 

“YANGINLA UYANDIK”
Yangın nedeniyle 5 katlı binada bulunan dairelerdeki insanlar da tahliye edildi. Binada yaşayanlardan biri olan Necdet Orhan, “Yangınla uyandık, bize dışarı çıkın aşağıda yangın var patlama durumu var dediler. Biz de dışarı çıktık. Altta daha yeni bayramdan önce açılan tekstil firması vardı. Büyük ihtimalle ütüyü açık bırakmış olabilirler” dedi.

Görüntü dökümü:
——————
İş yerinden çıkan dumanlar
İtfaiye ekiplerinin müdahalesi
Necdet Orhan röportaj

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!