Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kürekle denizden salya topladılar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Nabi YAZICI/ KÖRFEZ (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ’nin Körfez ilçesinde, Enver ve Hüseyin Okan kardeşler, teknelerindeki kürekle denizden salya topladı.
İzmit Körfezi’nin Körfez sahil kesimi deniz salyasıyla kaplandı. Havanın ısınmasıyla deniz salyası yeniden çoğalmaya başlarken, sahilde kötü bir görüntü oluştu. Körfez ilçesinde deniz acenteliği yapan Enver Okan ve Hüseyin Okan, sahildeki teknelerinde kürekle deniz salyası topladı. Küreği denize daldırıp deniz salyasını toplayan Okan kardeşler, müsilajı da teknenin içerisindeki ağzı açık olan tanka doldurdu. Okan kardeşler, tekne sahiplerinin ve çevreye duyarlı kişilerin de aynı hassasiyeti göstermelerini istedi. Deniz salyasının toplanıp bertaraf edilmek üzere belediye ekiplerine teslim edilebileceğini belirten Okan kardeşler, “Çevreciler, hep birlikte böyle davransalar belki de bu musibetten kurtulabiliriz” dedi.

FOTOĞRAFLI 

  

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!