Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kuşadası’nda Rusya sevinci

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

RUSYA Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yurt dışında tatil yapmak isteyen vatandaşlarına kısıtlama getirmeyeceğini duyurması, Aydın’ın turistik ilçesi Kuşadası’nda sevinçle karşılandı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Yapılan açıklama ülkemize ve Kuşadası’na Rusya’dan gelecek turist sayısını artıracaktır” dedi. Günel, Moskova’da düzenlenen turizm fuarına katıldıklarını ve Rus halkının Kuşadası’na ilgisinden mutlu olduklarını da söyledi. 

Koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren turizmcilere Rusya’dan müjdeli haber geldi. Rusya Devlet Başkanı Vlademir Putin, yaz döneminde yurt dışında tatil yapmak isteyen vatandaşlarına kısıtlama getirmeyeceğini duyurdu. Putin’in yaptığı açıklama, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’nda sevinçle karşılandı.

‘RUS TURİST SAYISI ARTACAK’

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından yapılan açıklama, ülkemize ve Kuşadası’na Rusya’dan gelen turist sayısını artıracaktır. Pandemi nedeniyle zor günler geçiren turizmcilerimizi bu vesileyle rahatlayacaktır. Bir yandan turizmcilerimizle iş birliği içerisinde tanıtım faaliyetlerimizi sürdürürken bir yandan da kentimizi pandemi tedbirlerinin en üst seviyede alındığı ‘güvenli turizm bölgesi’ haline getirmek için çalışıyoruz” dedi.

KUŞADASI’NA MOSKOVA’DA YOĞUN İLGİ

Kuşadası Belediyesi bu yıl yurt dışı tanıtım faaliyetlerine Rusya’yı da ekledi. 17-18 Mart tarihleri arasında Rusya’da düzenlenen Moskova Uluslararası Turizm Fuarı’na (MITT) katılan Kuşadası Belediyesi’nin tanıtım standı ziyaretçi akınına uğradığı belirtti.

Reklam Alanı

Kuşadası Belediyesi’nin, 24-26 Mart tarihleri arasında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenecek olan Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı (UITT) ile tanıtım faaliyetlerini sürdüreceği bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————
-Moskova’daki fuardan genel ve detay görüntüler
-Kuşadası Belediyesi tanıtım standından görüntü

 Haber – Kamera: Eşber OKAYER / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!