Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kuşadasıspor’da hedef yine şampiyonluk

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Eşber OKAYER / KUŞADASI (DHA) – TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta zirve yarışı veren Kuşadasıspor, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olarak 20 yıl sonra profesyonel lige yükselmesini düzenlenen bir yemekle kutladı. Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkanı Ömer Günel ve bir dönem siyah-beyazlı formayı giyen ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin’in onur konuğu olarak katıldığı gecede teknik heyet ve futbolcular camiaya şampiyonluk sözü verdi.
Sinan Engin, camia ve kentin kenetlenmesi halinde Kuşadasıspor’un Süper Lig’e kadar çıkabileceğini belirterek, “Kuşadası, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında geliyor. Bugün Alanya’nın Süper Lig’de takımı varsa Kuşadası’nın da olabilir. Bu takıma Süper Lig’de oynamak çok yakışır” dedi. Belediye Başkanı Ömer Günel ise “Futbolcularımız geçtiğimiz sezon çok büyük fedakarlık yaptı. Bize destek veren herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!