Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kütahya’da, marketlerde bazı ürünlere satış kısıtlaması

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, (DHA)- KÜTAHYA’da, koronavirüs tedbirleri kapsamındaki ‘tam kapanma’ sürecinde, marketlerde gıda ile temizlik ürünleri dışındaki satışlara İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kısıtlama getirildi.
Kütahya İl Hıfzıssıhha Kurulu, Vali Ali Çelik başkanlığında toplanırken, 17 gün sürecek ‘tam kapanma’ya ilişkin ek tedbirler aldı. Kurul; ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek satışı yapılan işletmelerin bu süreçte kapalı olduğuna dikkat çekerek, marketlerde temizlik ve gıda ürünleri dışında satışlara da kısıtlama getirdi. Kararda, “İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı doğrultusunda kapalı olduğundan; müşteri yoğunluğunun düşürülerek salgın riskinin azaltılması amacıyla tam kapanma sürecinde açık olan tüm marketlerin ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek satışı yapan reyonlarının veya bunların bulunduğu katların sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saatten itibaren tam kapanma süreci sonuna kadar satışa kapatılmasına karar verildi” denildi.
REYONLAR BANTLA KAPATILACAK
Kütahya İl Hıfzıssıhha Kurulu’nda alınan ürün satış kısıtlaması, kentteki marketlere tebliğ edilirken, gıda ve temizlik ürünleri dışında ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek satışı yapılan reyonların bant çekilerek, kapatılması istendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!