Reklam Alanı
Reklam Alanı

Lise öğrencilerine “tadımlık ders” önerisi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA)- Yarıyıl tatilini ilgi alanlarına göre atölyelerle zenginleştirmek isteyen öğrencilere farklı alternatifler hazırlayanİstanbul Ayvansaray Üniversitesi, lise öğrencilerine yönelik olarakonline platform üzerinden yapılacak tadımlık dersler kapsamında, mobil oyun, çizgi film-animasyon ve gastronomi konularında fırsatlar sunacak.

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nin yarıyıl tatilinde düzenleyeceği tadımlık derslerin ilki, Plato Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Programı Öğretim Görevlisi Burak Dervişoğlu tarafından verilecek. “Geçmişten Günümüze Dijital Oyun Tasarımı” başlıklı ders, 2 Şubat Salı günü saat 15.00’te yapılacak.Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Alev ÇelikbilekYankaçar ise farklı ama yapımı kolay tariflerin yer aldığı “Şaşırtıcı Lezzetler” başlıklı atölyesini gerçekleştirecek. 3 Şubat Çarşamba, saat 15.00’te düzenlenecek etkinlikte isteyenler ekran başında uygulama yapabilecek.

Son olarak Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Özge Kalyoncu, “3 Boyutlu Animasyon Yapım Süreci” üzerine bir ders verecek. Etkinlik, 4 Şubat Perşembe, saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Tadımlık derslere, üniversitenin internet sitesinde bulunan seminer linki üzerinden girilebilecek.

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!