Reklam Alanı
Reklam Alanı

Lojmanda çıkan yangında aileyi komşusu kurtardı 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA) – SAMSUN’da öğretmen lojmanlarında çıkan yangında mahsur kalıp dumandan etkilenen 1’i bebek 3 kişi, yan dairedeki komşuları öğretmen Metin Alptekin Arslan tarafından son anda kurtarıldı. Hafif yaralanan aileyi kurtaran Arslan, “Salonda bebeği buldum ve alıp hemen çıktım. Biraz duman soluduk o kadar” dedi.   
Tekkeköy ilçesi Serap Ulusoy Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’nin öğretmen lojmanlarında, saat 13.00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. 2 katlı binanın üst katından yükselen dumanı gören lojman sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Lojmanlarında çıkan yangında mahsur kalıp dumandan etkilenen Veysel Keçeci (35), eşi Seda Keçeci (33) ve 1,5 yaşındaki kızları Z.İ.K., yan dairedeki komşuları öğretmen Metin Alptekin Arslan tarafından son anda kurtarıldı. İhbarla gelen itfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Dumandan etkilenen aile fertleri, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan aile bireylerinin vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif yaralandığı, genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
O ANLARI ANLATTI
Olay sırasında aileyi son anda kurtaran öğretmen Metin Alptekin Arslan, o anları anlattı. Dumanlar içinde bebeğe en son ulaştıklarını belirten Arslan, “Dumanlar çıkmaya başladı. Hemen sigortaları kapatıp yan komşuma yöneldim. Kapısını çalmadan o kapıyı açtılar. Aşırı derece duman çıktı. Sonrasında ben hemen evime dönüp bir battaniye alıp ıslattım. Komşumun evine hemen geri döndüm göz gözü görmüyordu. 3-4 defa meslektaşım girip çıktı evine, ben de 2-3 defa girip çıktım. En son girmem de salonda bebeği buldum ve alıp hemen çıktım. Biraz duman soluduk o kadar” dedi.

FOTOĞRAFLI 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!