Reklam Alanı
Reklam Alanı

Mahalle bekçilerinin üzerine panelval süren alkollü sürücüye ceza yağdı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA) – ADANA’da devriye görevinde bulunan mahalle bekçilerinin dur ikazına uymayıp, üzerlerine araç sürdüğü öne sürülen sürücü, fazla kaçamadan yakalandı. Yapılan kontrolde 1.38 promil alkollü olduğu tespit edilen ve gözaltına alınan Hemun D.’ye, trafik kuralları ve koronavirüs tedbirlerini ihlalden 6 bin TL para cezası kesildi, ehliyetine el konuldu. 
Gece yarısı merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi Seyhan Nehri kıyısında devriye görevinde bulunan mahalle bekçileri durumundan şüphelendikleri Hemun D. yönetimindeki 01 EEL 78 plakalı panelvanı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayıp, mahalle bekçilerinin üzerine araç sürdüğü öne sürülen sürücü, hızla bölgeden uzaklaştı. Bekçilerin durumu telsizle bildirmesi üzerine, aracın kaçış güzergahlarında önlem alındı. Kıyı boyunca kaçışını sürdüren panelvan sürücüsü Hemun D., yaklaşık bir kilometre mesafede yolu kesen mahalle bekçilerince yakalandı.
Kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösteren ve kaçmadığını iddia eden sürücü Hemun D.’nin yapılan kontrolünde 1.38 promil alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü araç kullanmaktan gözaltına alınan ve ehliyetine el konulan sürücünün kaçtığı panelvanın da muayenesinin olmadığı belirlendi. Hemun D.’ye trafik kuralları ve koronavirüs tedbirlerini ihlalden 6 bin TL para cezası kesildi. Panelvan ise teslim edilecek kimse olmadığı için Emniyet Müdürlüğü’nün otoparkına çekildi. 

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!