Reklam Alanı
Reklam Alanı

Mahalleliden hırsızlık olaylarına karşı kameralı önlem

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Olcay DÜZGÜN-Metin DEĞİRMENCİ/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ’nin Yeşilhisar ilçesi Gülbayır Mahallesi halkı, son dönemde artan hırsızlık olaylarına karşı kameralı önlem aldı.
Gülbayır Mahallesi’nde oturanlar son dönemde artan hırsızlık olaylarına karşı güvenlik kamerası kurulması talebinde bulundu. Muhtar Ümit Karaca, mahalleli ve bölgede evleri olan gurbetçilerin desteğiyle 8 ayrı noktaya güvenlik kamerası yerleştirildi. 413 nüfuslu mahalle, kameralar ile 24 saat izlenmeye başlandı.
Muhtar Ümit Karaca, güvenlik kamerası taktırarak rahatladıklarını belirterek, “Mahallemizde hırsızlık olayları oluyordu. Gurbetçi vatandaşların evlerine girmeye çalışıyorlardı. Onun için böyle bir düşüncemiz oldu. Gurbetçi hemşehrilerimiz ve mahalle halkımızın desteğiyle bu kameraları taktırdık. Mahallemizde hırsızlıklar son günlerde epey çoğalmıştı. Bu kamerayı taktıralı bir hafta oldu. Bu süreçte hiçbir hırsızlık olayı olmadı. Bu kameraların çok faydası oldu” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!