Reklam Alanı
Reklam Alanı

Mahalleliyi korkutan dört yol

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gamze ŞİMŞEK- Ramazan EĞRİ/ İstanbul (DHA) Maltepe’de iki sokağın kesiştiği dört yolda araçların hızla ilerlemesi kazalara neden oluyor. Mahalleli, daha fazla kaza yaşanmaması için çözüm istiyor.
Zümrütevler Mahallesi’nde Başaran Sokak ve Ferhat Sokak’ın kesiştiği dört yolda kontrolsüz şekilde hızla ilerleyen araçlar, sık sık kaza yapıyor. Bu durumdan huzursuz olan mahalle sakinleri, çocukların oyun oynadığı, yayaların ve bisikletlilerin sıkça kullandığı dört yolda  önlem alınmasını istiyor. 
“Hızlı gelen araçlar birbirine girdi”
Mahallede yaşayan Murat Yıldız, “En son geçenlerde bir araç ile yukarıdan hızlı gelen araç birbirine girdi. Kazadan yarım saat önce aracımı aldım, yarım saat sonra kaza oldu. Kazalar burada her zaman oluyor. Çok süratli gidip, geliyorlar. Artık buraya nasıl bir önlem alınır bilemeyeceğim. Tümsek falan yapılsa iyi olur. Benim aracım burada olsaydı zarar görmüş olacaktı. Kenarlara araç bırakamıyoruz” dedi. 
“‘Eyvah, acaba çarpışacaklar mı?’ diyorum”
Orhan Beltekin ise, “Kızım burada oturuyor. Balkondan baktığımda gelen geçen araçların süratli olduğunu görüyorum. Bazen oturduğum yerden kalkıyorum, ‘Eyvah, acaba çarpışacaklar mı?’ diyorum. Yukarıdan gelen araçlar çok hızlı geliyor. Mümkünse yetkililerin bu tip sokaklara, kesişen dörtyol ağızlarına mutlaka ya tümsek ya ışıklandırma yapılmalı. Vatandaşımızın hem canı hem malı tehlikede. Bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.
“Kaza yapan bisikletli arkadaşlarımız oldu”
Bisikletiyle sokakta ilerleyen Hüseyin Özdeşer ise, “Sokaklarda aşırı hız yapanlar var. Bir türlü çare bulamıyoruz. Yollara set yapılsa daha iyi olacak. Bisiklet kullanıyorum, tehlikeli durumlara düşüyoruz. Dört yol çok tehlikeli, araçlar her an çıkabiliyor. Başka bisikletli arkadaşlar da var. Kaza yapan arkadaşlarımız oldu” dedi.

(FOTOĞRAFLI) 

 

  

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!