Reklam Alanı
Reklam Alanı

Maltepe’de beton mikseri devrildi, minibüs bariyere girdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa ESEN – İstanbul DHA – MALTEPE’de bir beton mikseri devrilirken, D-100 karayolunda ise yolcu minibüsü bariyere çarptı.
Başıbüyükyolu Caddesi’nde ilerleyen Hüseyin Özdemir yönetimindeki beton mikseri, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada beton mikserinin sürücüsü Hüseyin Özdemir yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, mikserin içerisindeki hazır beton, yola döküldü. Yoldaki beton olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından önce küreklerle yol kenarına atıldı. Beton daha sonra olay yerine gelen kepçe ile temizlendi. Bu sırada olay yerine gelen vinçler ise beton mikserini kaldırmak için çalışma yaptı. Çalışmalar sırasında caddedeki trafik tamamen kesildi. Beton mikseri kontrollü bir çalışmanın ardından kaldırılırken, caddedeki trafik yaklaşık 2 saat sonra normal seyrine döndü. Öte yandan Maltepe’de D-100 karayolu üzerinde yolcu minibüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bariyere çarptı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan minibüste bulunan yolcular, kazadan yara almadan kurtulurken, D-100 karayolundaki trafik uzun bir süre aksadı.
 
(FOTOĞRAF)
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!